Izrada sajta Kragujevac

Izrada sajta Kragujevac

Imamo tehničke veštine, znanje i sposobnosti da isporučimo kvalitetan i moderan web sajt koji će biti visko rangiran na google.

Zašto Webalpe?

Mi smo iskusan i strastven tim profesionalaca koji žive i dišu web dizajn i razvoj web sajtova. Sve naše usluge koje nudimo su integrisane da prevaziđu vaše poslovne zahteve. Mi smo pioniri u predstavljanju originalnog i inventivnog web dizajna, web razvoja i rešenja za seo optimizaciju.

1
Iskustvo

Izrada web sajtova je naša strast od 2010. godine i od tada pomeramo granice u web dizajnu.

2
100% posvećeni

Mi smo kompanija vođena rezultatima i ponosno nudimo web usluge od prvog dana. Svaki projekat je nastao od nule, i sve je u našoj kontroli 100%.

3
Zabeleženo

Posle 12 godina i mnogo projekata web sajtova i razvoja, ponosni smo na našu reputaciju za usluge i na uspehe naših klijenata.

Izrada i razvoj web sajtova
Naš posao je izgrađen na odnosima - zvuči kliše, ali je istina. Verujemo da ponovno angažovanje našeg tima i rast proističu iz sjajnog rada koji omogućava našim klijentima da se vraćaju i to ne prodajnim terenima, već iz istinskog partnerstva sa merljivim rezultatima. Zbog toga su mnogi naši klijenti dugo sa nama.

Veoma ozbiljno shvatamo vaše ulaganje u web sajt vašeg preduzeća i online marketing. U fokusu smo na pružanje najboljih rešenja za web dizajn našim klijentima u Kragujevcu. Izgrađeni od nule i jednostavni za korisnika, istovremeno pružaju inovativni razvoj i digitalno predstavljanje koje daje stvarne rezultate.

Industrije u kojima smo radili
Od 2010. godine dizajnirali smo ogroman broj web sajtova za klijente u različitim industrijama. Imali smo priliku da radimo sa nekim sjajnim klijentima u Kragujevcu, SAD-u, Kanadi, Sloveniji.

Portfolio naših sajtova

Sve naše web sajtove kreiraju naši talentovani programeri. U nastavku pogledajte naš porfolio web sajtova gde ćete videti neke od primera u mnogim industrijama.

Izrada sajta - 1
Apartman Bled

Izrada sajta, Facebook oglašavanje, vizuelni identitet, otvaranje i održavanje Facebook naloga.

Apartman Bled
Izrada sajta - 5
Restoran Žarson

Izrada sajta, web aplikacija, sistem za online naručivanje hrane, vizuelni identitet, otvaranje i održavanje Facebook naloga, fotografije i video produkcija, seo optimizacija.

Restoran Žarson
Izrada sajta - 3
GY kalendar

Izrada sajta, Facebook oglašavanje, vizuelni identitet, otvaranje i održavanje Facebook naloga, seo optimizacija.

GY Radni Kalendar
Izrada sajta - 4
Smartbit

Izrada sajta, foto produkcija, seo optimizacija, google analitika.

Smartbit
Izrada sajta - 2
Bučke

Izrada sajta, foto produkcija, seo optimizacija, blog.

Ženski Košarkaški Klub Bučke
Izrada sajta - 6
Uniqueslo

Izrada online prodavnice, seo optimizacija, foto produkcija.

Uniqueslo Online Shop

Često postavljena pitanja

Evo nekih od najčešće postavljenih pitanja i odgovora za izradu sajta.

Ne postoji jedan jedini odgovor na ovo pitanje, Izrada web sajta se procenjuje na osnovu potreba svakog pojedinačnog projekta. Svaki web sajt je jedinstven i zahteva različite komponente. Dizajniramo i razvijamo prilagođene web sajtove posebno za vaše poslovanje. Postavićemo mnogo pitanja, proceniti vaše potrebe i dati vam ponudu cene na osnovu te procene. Naš najmanji paket počinje od 350 eura. Kontaktirajte nas na zdravo@webalpe.rs da započnemo proces ponude!

Naš standardni rok je 3-6 nedelja za završetak web sajta, ali to zavisi od projekta, jer veličinu i tempo bilo kog projekta postavlja svaki klijent. Koliko inputa možete da date u početnim fazama, vaše povratne informacije, koliko brzo je sadržaj obezbeđen - sve to utiče na brzinu završetka. Funkcionalnost i potrebe revizije takođe će igrati ulogu u vašoj vremenskoj liniji.

Ne, vi ćete biti odgovorni za hostovanje sajta i domen. Ovo će osigurati da ćete nakon migracije imati pun pristup vašem sajtu. Međutim, možemo vam preporučiti hosting pakete ( namecheap ) i mi ćemo završiti migraciju na vaš novi hosting koja je uključena u cenu našeg paketa za izradu web sajta.

Apsolutno! Imati web sajt prilagođen mobilnim uređajima važnije je nego ikad! Trudimo se da obezbedimo da se vaš web sajt otvara na modernim uređajima i pretraživačima.

Mnogo! Vaš doprinos i povratne informacije su ključni za ovaj proces izrade i razvoja vašeg web sajta. Počećemo sa mnogo pitanja o vašim potrebama, vašim željama i raditi sa vama da razvijemo pravi izgled i funkcionalnost. Takođe tražimo od vas da obezbedite uzorke web sajta pre nego što započnemo vaš projekat. Zapamtite da je ovo vaš web sajt i potrebna nam je vaša pomoć i uputstva za vašu konačnu viziju. Mi smo tim i radujemo se što ćemo čuti vaše ideje.

Zahtevamo da obezbedite sav tekstualni sadržaj za svoj web sajt. Vi ste stručnjak za svoj posao, tako da je uvek najbolje ako dolazi od vas. Ako vam je potrebna pomoć, u našem timu imamo copywriter-a koji vam može pomoći da sredite ili napišete originalni sadržaj uz dodatnu cenu od 30 eura po satu.

Ne, izrada vašeg web sajta ne uključuje mesečni SEO. Sve stavke koje dodamo na vaš web sajt, uključujići tekst, fotografije i video, google može da vidi, ali to ne znači da ćete biti na prvom mestu. Mi, međutim, pružamo vrhunske mesečne SEO usluge sa našim timom stručnjaka koji su spremni da pomognu u vašim SEO potrebama! Možete saznati više o našim uslugama SEO optimizacije za pretraživače u Kragujevcu ovde .

Ako je potrebno, pomoći ćemo vam da pronađete besplatne slike sa sajtova kao što su Pexels i Unsplash. Vaša pomoć i predlozi će biti potrebni za pronalaženje savršenih slika, fotografija, grafika, vektora za vaš web sajt i vaš brend.

Po dogovoru o predstavljenoj ponudi, prihvatićemo debitnu, Visa, MasterCard, uplatnicu i gotovinu.

Kontaktirajte nas putem e-pošte na zdravo@webalpe.rs sa detaljima o vašem web sajtu (trenutni ili novi projekat). Nakon pregleda, daćemo procenu za vaš projekat ili zakazati poziv za dalje razgovore.
Kontaktirajte nas
Kontakt obrazac

Ispunite obrazac. Polja označena sa * su obavezna.

Pošaljite poruku